Istanbul Organization
Trip to Istanbul

Activiteiten

"Timeless City" een stad die zo wordt aangeduid kan onmogelijk saai zijn. Istanbul is een stad vol betovering en beleving. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je kunt je dan wel voorstellen dat er een hele lijst met "TO DO" te voorschijn komt.

Wij zullen voor jullie een uitdagend programma opstellen zodat jullie "TO DO" lijst tijdens onze reis afgevinkt kan worden. Uiteraard is er altijd ook voldoende ruimte over om zelf deze magische stad te ontdekken. Het programma zal voornamelijk in de ochtend/middag cultureel en in de avond/nacht clubs verkennend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dag beginnen met een uitgebreide ontbijt onder genot van een prachtig uitzicht op de zee in Bebek. Waarna we Eyüp Sultan en Pierre Loti zullen bezichtingen en na een heerlijke diner even kunnen winkelen in Cevahir. Snel terug naar het hotel, even opfrissen en let's go to Sortie! Als afsluiting van de dag even een hapje eten op de levendige Istiklal Caddesi.

We zullen voor jullie een spectaculair programma opstellen waaraan deelname uiteraard vrijwillig is. Nadat alle aanmeldingen binnen zijn en de groep compleet is zullen we het programma bekend maken. Tot die tijd proberen we zoveel mogelijk jullie wensen op te nemen in ons programma. Jullie suggesties zijn dus van harte welkom.

Voor eventuele vragen kun je ten alle tijden contact met ons opnemen.

info@istanbul-organization.nl

 

 

 

Istanbul Organization groep na de uitzending van Beyaz Show