Istanbul Organization
Trip to Istanbul

Hotel 

Gedurende ons verblijf zullen we te gast zijn van een luxe 4-sterren hotel in Taksim. Het hotel ligt op loopafstand van de beroemde Istiklal Caddesi. Een straat die elke minuut levendig is, waar je uitgebreid kunt shoppen, eten en uitgaan. Tevens is het dichtbij de meeste bezienswaardigheden en het openbaarvervoer. Zo is de metro op loopafstand. De locatie is wegens minder taxi kosten en minder reistijd zeer gunstig. Hierdoor kunnen we dus zeggen dat we een echte TOP locatie hebben. 

Op bookings.com scoort het hotel een 7.8 en wordt goed beoordeeld op ligging, hygiëne en vriendelijk personeel. We zullen gedurend de reis in dit hotel verblijven met ontbijt inbegrepen.    

  

Istiklal Caddesi

Vlucht februari groep (8daagse)
We zullen op maandag 25 februari 2019 vertrekken en de terug reis zal op maandag 4 maart 2019 zijn. De vluchttijden staan momenteel nog niet vast in verband met groepstickets, maar naar verwachting zullen we vroeg op de dag vertrekken en in de namiddag weer terug vliegen. Tot op heden hebben we altijd DE perfecte vliegtijden gehad, zo vroeg mogelijk heen en zo laat mogelijk terug. Ook dit jaar streven we naar zeer goede vliegtijden. 

We zullen met Turkish Airlines vliegen inclusief 30 kg ruim8 kg handbage.

* Na aanmelden ontvang je meer informatie omtrent de reis.

Vlucht maart groep (5daagse)
We zullen op donderdag 7 maart 2019 vertrekken en de terug reis zal op maandag 11 maart 2019 zijn. De vluchttijden staan momenteel nog niet vast in verband met groepstickets, maar naar verwachting zullen we vroeg op de dag vertrekken en in de namiddag weer terug vliegen. Tot op heden hebben we altijd DE perfecte vliegtijden gehad, zo vroeg mogelijk heen en zo laat mogelijk terug. Ook dit jaar streven we naar zeer goede vliegtijden. 

We zullen met een betrouwbare airlines vliegen. Hier kun je denken aan Turkish Airlines, Pegasus, Onur Air of Atlas Global. De vluchten zullen via Düsseldorf Airport zijn. Bij voldoende animo zal er tegen een kleine vergoeding transfer geregeld worden.

* Na aanmelden ontvang je meer informatie omtrent de reis.