Istanbul Organization
Trip to Istanbul

Wie zijn wij en wat is ons doel?

Wij zijn Burak Ergün en Ahugül Ergün-Arik, de oprichters van Istanbul Organization. Zeven jaar terug, kort na ons huwelijk hebben we besloten om reizen naar Istanbul te organiseren. De reden hiervoor was dat alle bestaande reizen naar Istanbul alleen maar commercieel gericht zijn. Wij als bewonderaars van deze mooie stad wilden hier verandering in brengen. Onze kijk op Istanbul delen met andere is ons voornamelijkste doel. Voor ons is Istanbul genieten zonder dat het te duur hoeft te zijn. 

De afgelopen jaren is het ons met succes gelukt om ons doel te realiseren. Tot nu toe hebben we elke reis samen met 45 reisgenoten een geslaagde Istanbul trip gehad. Elke reis opnieuw hebben we een ander gezellige groep gehad, maar een ding is altijd het zelfde gebleven: ondanks dat het programma vrijblijvend is, neemt 90% van de groep hier graag aan deel. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat ons programma elke reis bij iedereen in de smaak valt en een leuke sfeer hangt binnen de groep.

Istanbul Organization organiseert deze stedentrip voor ieder die deze metropool wil beleven. Om een sfeervolle groep te creëren is de maximale deelname aantal 45 personen. Er zullen diverse activiteiten plaats vinden tijdens onze reis, waar deelname vrijblijvend aan is. De activiteiten zullen zowel cultureel als ammusant zijn. Nadat de aanmeldingen binnen zijn en de groep compleet is wordt het programma bekend gemaakt.

Ben jij 18 jaar of ouder? Vindt je het leuk om met een gezellige groep van Istanbul te genieten? Meld je dan snel aan!

Istanbul Organization,
Burak Ergün
Ahugül Ergün-Arik